Welkom bij WOZ-Adviseurs


WOZ-Adviseurs helpt u gratis bij het indienen van een bezwaar of beroep tegen de geschatte WOZ-waarde door de gemeente. Bij een succesvol bezwaarschrift ontvangen wij daarna de wettelijke vergoeding voor de juridische bijstand. 
Aanmelden voor een lagere WOZ-waarde is bij ons eenvoudig en gratis. U betaalt daarbij zelf helemaal niets voor de dienstverlening.

WOZ-Adviseurs werkt landelijk en realiseert elk jaar weer voor veel eigenaren van een onroerende zaak een flinke verlaging van de WOZ-waarde. Profiteer daar nu ook van. Wij verzorgen voor u het hele proces en door onze deskundige hulp is de kans groot dat u gelijk krijgt. En dat scheelt al snel honderden tot wel duizenden euro's elk jaar weer. De WOZ-waarde is namelijk de basis voor de onroerende zaak belasting (ozb), de aanslag waterschapslasten, de aanslag inkomsten-belasting (eigenwoningforfait) en de vennootschapsbelasting. Sinds 2010 dient de WOZ-waarde ook als basis voor de schenk- en erfbelasting (successierechten).

Meldt u nu gratis aan voor een lagere WOZ-waarde. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per email met in te sturen documenten om namens u de procedure te kunnen voeren. 

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld en wij van u de opdracht hebben ontvangen zullen wij er alles aan doen om voor u een lagere WOZ-waarde te realiseren. 
Gratis Aanmelden

Tip een vriend over onze diensten