WOZ Bezwaar

Als u vindt dat de WOZ waarde te hoog is bepaald, is het verstandig bezwaar te maken tegen de vastgestelde waarde. De WOZ-waarde is namelijk van toepassing op tal van belastingen. U heeft 6 weken de tijd om tegen de WOZ waarde bezwaar te maken. Deze termijn gaat in vanaf de datum van de beschikking. Met de deskundige hulp van WOZ-Adviseurs staat u vele malen sterker in uw bezwaar. Aanmelden is eenvoudig en gratis.

 
WOZ-Adviseurs komt op voor uw belangen inzake de door de gemeente geschatte WOZ-waarde 

WOZ-Adviseurs komt op voor uw belangen bij uw gemeente.
(Foto: M.F. Rupert, september 2011 gemeente Groesbeek)

Doordat WOZ-Adviseurs u juridische bijstand verleent komt u in aanmerking voor een vergoeding. Deze vergoeding is gelijk aan de kosten die WOZ-Adviseurs in rekening brengt. Door onze jarenlange ervaring worden de bezwaardossiers vaak zeer succesvol afgerond.
 
Bezwaar maken tegen de WOZ-waarde.
WOZ-Adviseurs beoordeelt de hoogte van de door gemeente geschatte WOZ-waarde. Bij een te hoge WOZ-waarde zal WOZ-Adviseurs bezwaar instellen. In veel gevallen zal ter ondersteuning van het bezwaar een taxatierapport gevoegd worden dat is opgesteld door een Registertaxateur.

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld gaan wij onze uiterste best doen om voor u een lagere WOZ-waarde te realiseren.

Meer informatieHuis gekocht | WOZ-waarde opvragen | ErfbelastingWOZ Beroep

Gratis Aanmelden

Tip een vriend over onze diensten