Ondersteuning

Wij helpen u graag verder

Wij streven naar een optimale voorlichting en communicatie met onze klanten. Om u zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag te geven hebben we daarom een aantal informatiebronnen samengesteld:

We helpen u graag verder

Direct aanmelden voor een lagere WOZ-waarde kan hier via deze website.

Als u er niet uitkomt kunt u contact met ons opnemen:
Email : info@wozadviseurs.nl

Ons team van WOZ-Adviseurs helpt u graag verder met uw bezwaar. Door onze jarenlange landelijke ervaring worden onze bezwaren vaak zeer succesvol afgehandeld.

Alleen met een machtiging van u mogen wij bij de gemeente bezwaar indienen. U kunt zich online aanmelden en de benodigde machtiging online tekenen. Dit is de snelste methode.

Liever de machtiging printen en opsturen? Hier kunt u een blanco machtiging printen. Documenten kunt u opsturen naar:

WOZ-Adviseurs
De Stad Riga 3
1606 DC VENHUIZEN

info@wozadviseurs.nl

Marco Rupert
Vastgoedjurist

“Ervaring, enthousiasme en inzicht in de materie, dat tekent WOZ-Adviseurs. Of het nu gaat om uw WOZ-bezwaar, uw WOZ-beroep of een zaak inzake de Schenk- & Erfbelasting; uw belangen behartigen: dat is ons doel.

Wij vinden, dat als u gelijk heeft, u het ook moet krijgen; en daar zetten wij ons maximaal voor in. Graag begroeten wij u als nieuwe client”.

Direct aanmelden voor een lagere WOZ-waarde is bij ons eenvoudig en gratis. Ons team van WOZ specialisten en juristen helpt u graag verder met het bezwaar tegen een te hoge WOZ-waarde. Door onze inzet en jarenlange landelijke ervaring worden onze bezwaren vaak zeer succesvol afgehandeld en uw belangen maximaal behartigd.”